ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське підприємство не сплатило податків на 2,5 млн грн

|

Львівське підприємство – переможець тендерних закупівель ухилилося від сплати податків на суму близько 2,5 млн. грн. Про це повідомляє прес-служби ДПС у Львівській області.

Працівники податкової міліції Львівщини викрили податкові махінації директора одного з львівських підприємств, яке здійснює діяльність на ринку комп’ютерної техніки.

У ході проведення перевірки встановлено, що директор підприємства упродовж 2010-2011 років з метою незаконного формування податкового кредиту уклав фіктивні договори з низкою „фірм-одноденок” про поставку неіснуючих товарів.

Як з’ясувалось, фірми, з якими сформовано податковий кредит, мають ознаки «фіктивності», адже за місцем реєстрації не знаходяться, у них відсутні основні фонди, виробничі потужності та трудові ресурси. Відповідно, жодних товарів львівському підприємству вони  постачати не могли.

За словами начальника податкової міліції Львівщини Руслана Плюща, внаслідок таких незаконних дій підприємство ухилилося від сплати податків на суму близько 2,5 млн. грн. Варто зазначити, що в поле зору податкових міліціонерів воно потрапило ще й завдяки статусу переможця тендерних закупівель.

Стосовно директора львівського підприємства порушено кримінальну справу. Вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *