ОСТАННІ НОВИНИ

Новий «Хюндай» уже випробовують за маршрутом Харків-Львів

|

Південна залізниця завершила основні випробування швидкісних електропоїздів «Хюндай», які курсуватимуть між українськими містами Євро-2012, та вже відправила у першу подорож локомотивну бригаду за маршрутом Харків-Львів. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили у прес-службі Південної залізниці.

«Сьогодні, 7 травня, дві локомотивні бригади моторвагонного депо Харків повели «Хюндай» з «першої столиці» на Львів. 7 і 8 травня під керівництвом харківських колег проводитиметься обкатка машиністів Південно-західної і Львівської доріг по ділянці Харків-Київ-Львів-Київ-Харків», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі ПЗ, поїздки «Хюндая» проводяться з максимальними швидкостями, встановленими на перегонах даних ділянок.

На сьогодні повністю завершені ходові, динамічні випробування, а також випробування щодо впливу на колію електропоїздів «Хюндай», які проводилися фахівцями Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту, Південної залізниці та заводу-виробника. Зараз проводиться тестування і налаштування систем  «Хюндай», а також обкатка локомотивних бригад за майбутніми маршрутами прямування.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *