ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисники викрали саджанців на понад тисячу гривень

|

На днях у Мостиський РВ надійшла заява про крадіжку 30 саджанців яблунь з території саду одного зі спеціалізованих виробничих комбінатів районного центру . Загальна вартість викраденого за цінами ринку становить 1 350 гривень. Про е повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС у Львівській області.

Правоохоронці з’ясували, що крадіжка яблунь – справа рук двох жителів зі села Волиця. 48-річний раніше судимий разом з 14-річним школярем перескочивши через металеву огорожу саду та розпочали виривати молоденькі яблуні із землі.

Викрадені 30 саджанців зловмисники зберігали в озері у селі Волиця, опустивши корені дерев у воду. 13 яблунь лиходіям вдалось збути, допоки вони не потрапили у поле зору правоохоронців.

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 КК України (крадіжка). Стосовно старшого вирішується питання про притягнення його до відповідальності за втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність. А матір, яка сама виховує 14-річного сина та ще двох його братів, притягнуть до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Крім того, цими вихідними про крадіжку п’яти саджанців яблунь повідомив власник фермерського господарства, розташованого в Самбірському районі. Правоохоронці встановили, що на дерева потерпілого зазіхнув раніше судимий 32-річний односелець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *