ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське таксі матиме єдине ознакування

|

У Львові до Євро-2012 для усіх служб таксі розробили єдиний стандарт візуалізації, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зокрема, розроблено макети касетонів, ознакування на бортах автомобіля, інформаційну картку та бейджик водія.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР «Про деякі питання функціонування міста під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу», затверджено базові вимоги та рекомендації до стандартів роботи таксомоторних перевізників для забезпечення надання якісних послуг мешканцям та гостям міста.

Серед основних вимог – використання однотонного технічно справного автомобіля; відсутність у салоні зайвої атрибутики, прикрас; наявність таксометрів, сигнальних вогнів з зеленим та червоним світлом у верхньому правому кутку лобового скла та достатньої кількості карт міста. Використання єдиного макета касетонів, ознакування на бортах; наявність інформаційної картки з відомостями про тариф, компанію-перевізника, необхідні телефони, «гаряча лінія», номер автомобіля, бейджика водія.

Важливим є охайний вигляд водія, дотримання комунікаційного стилю спілкування, володіння операторами інформаційно-диспетчерської служби англійською мовою на середньому рівні.

Перевізникам, які виконують рекомендації міста, вручають наліпки «Гостинне місто». Це означає, що місто рекомендує користуватися послугами цих таксі. Зокрема, наліпки «Привітне місто» отримали 3 таксоперевізники.

У Львові працюють 22 таксоперевізники. 

Фото: прес-служба Львівської міської ради 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *