ОСТАННІ НОВИНИ

До мерії надійшло чотири звернення щодо проведення масових заходів 9 травня

|

До Львівської міської ради надійшло чотири звернення щодо проведення  масових заходів 9 травня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, ГО «Ідея Нації» хоче проводити 9 травня з 9:00 до 20:00 год. екологічну акцію «Очисти місто лева від бруду та ганьби!». Місце проведення – Пагорб слави на вул.Пасічній та Марсове поле.

Львівська міська Рада організації ветеранів України планує покласти квіти на Пагорбі Слави та на Солдатське кладовище о 11:00 год.

ВГО «Товариство Відродження Української нації» подала заявку на проведення масового заходу з вшанування жертв Першої та Другої світової воєн на Пагорбі слави з 11:00 до 14:30 год.

Також надійшла заявка від УДЮМК Галицького району Львова щодо запуску в небо небесних ліхтариків. Місце масового заходу – площа перед пам’ятником Т.Шевченку, пр.Свободи. Час – з 21:00 до 22:00 год.

Як поінформували у ЛОДА, 9 травня у межах державних святкових заходів о 11:00 год. відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату на Пагорбі Слави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *