ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшов відбірковий конкурс фестивалю “Червона рута”

|

6 та 7 травня у Львові в приміщенні міського палацу культури імені Гната Хоткевича відбувся відбірковий конкурс XIІІ Всеукраїнського фестивалю “Червона рута”. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Захід пройшов за підтримки управління культури ЛОДА.

Цьогорічними переможцями Львівського обласного відбіркового конкурсу стали вісім учасників в категорії “поп-музика”; один колектив в жанрі “рок-музика”; одна учасниця у жанрі “акустична музика” та три колективи у форматі “інша музика”.

Переможці отримали реальну можливість стати фіналістами і представити своє виконавське мистецтво та наш регіон у заключних заходах фестивалю “Червона рута” у 2013 році.

Нагадаємо, уже понад двадцять років Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики “Червона рута” завдяки активній моральній, матеріальній та інформаційній підтримці співвітчизників, шукає й відкриває невідомі досі молоді таланти України.

У минулорічних конкурсних заходах “Червоної рути” взяло участь майже 8000 талановитих молодих виконавців у жанрах рок-, поп-, акустичної і танцювальної музики з усіх областей України у т.ч. і Криму.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *