ОСТАННІ НОВИНИ

Відновлення подачі гарячої води відбувається з випередженням встановленого графіку

|

Після завершення гідравлічних випробувань, ЛМКП «Львівтеплоенерго» оперативно ліквідовує виявлені пошкодження на теплових мережах, щоб максимально швидко відновити подачу гарячої води усім споживачам. Так протягом тижня після гідравліки, подачу гарячої води було відновлено до майже 400 споживачів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як розповідають тепловики, подачу гарячої води усім споживачам Шевченківського РТМ буде відновлено з 21 травня до 23 травня. Станом на 7 травня гарячу воду у Шевченківському РТМ відновлено до 172 споживачів, без гарячої води залишається 78.

Усі споживачі житлового масиву Новий Львів отримають гарячу воду протягом 5-8 травня (станом на 7 травня без гарячої води залишається 4 будинки).

Споживачам Сихівського житлового масиву (станом на 7 травня гарячу воду отримують 217 споживачів Сихівського РТМ, без гарячої води залишаються 216) буде відновлено від ТЦ «Південна» в такій послідовності:

з 8 до 10 травня буде відновлено подачу гарячої води споживачам від ЦТП 10;

з 11 до 14 травня буде відновлено подачу гарячої води споживачам від ЦТП 11,12,13, 14;

з 15 до 17 травня буде відновлено подачу гарячої води споживачам від ЦТП 19,20,21, 22;

з 18 до 21 травня буде відновлено подачу гарячої води споживачам від ЦТП 15,16,17,18.

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, подача гарячої води може бути відтермінована на кілька днів.

Нагадаємо, з 23 квітня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж від ТЕЦ-1 (ІІІ тепловивід), ТЦ «Південна» і ТЦ «Північна».

Гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід) відбуватиметься з 2 до 8 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *