ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили формування стратегії розвитку енергетики в області до 2020 року

|

4 травня в Головному управлінні економіки та промислової політики облдержадміністрації відбулась зустріч з представниками проекту «Збереження енергії без кордонів», Крайової агенції збереження енергії в Польщі, Львівського регіонального відділення асоціації міст України та Української мережі енергоощадних міст у Львові щодо формування Стратегії розвитку енергетики для Львівської області до 2020 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Проект «Збереження енергії без кордонів» фінансується спільно через Фінансовий Механізм Європейського Економічного Простору і Норвезький Фінансовий Механізм. Основною метою проекту є польсько-українська співпраця на основі стандартів країн Північної Європи з питань енергозбереження та використання поновлюваних джерел енергії. Основними партнерами даного проекту в Україні є: Центр дебатів у м. Донецьку, Агентство регіонального розвитку в м. Одесі та Українська мережа енергоощадних міст у Львові.

За результатами зустрічі представниками проекту «Збереження енергії без кордонів» передано Головному управлінню економіки та промислової політики облдержадміністрації проект плану забезпечення тепловою та електричною енергією, а також  використання природного газу та інших видів палива для м. Самбора.

Крім того, представниками проекту вже розроблено та впроваджено концепцію застосування відновлюваних джерел енергії для дошкільного закладу освіти м. Броди та планується формування стратегії розвитку енергетики для Львівської області до 2025 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *