ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра мешканців Львова просять об’їжджати вул. Стрийську, Шота Руставелі та пл. Петрушевича

|

Завтра у Львові у тестовому режимі Євро відбудеться матч 1/2 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів на стадіоні «Арена Львів». З 16.30 год до 20.30 год. перекритими будуть вул. Стрийська (на відрізку від вул. І. Франка до транспортної розв’язки на кільцевій дорозі), Шота Руставелі, пл. Петрушевича. Перекриття руху не стосуватиметься громадського транспорту, автомобілів спеціального призначення та автомобілів з перепустками. Для інших транспортних засобів об’їзд здійснюватиметься сусідніми вулицями, інформує прес-служба Львівської міськради.

Відкритим для громадського транспорту буде перехрестя Стрийська-Наукова-Хуторівка, але повороти на Стрийську будуть заборонені. В такому ж режимі працюватимуть вул. Володимира Великого і Луганська.

Також об’їзд буде організовано по вулицях І.Франка, Вітовського, Сахарова, Кн.Ольги, В.Великого, Наукова, Хуторівка, пр.Червоної Калини, Чукаріна, Рядова, а також по вул.Луганській – В. Великого.

До вул. Стрийської з боку вул.Кульпарківської можна буде під’їхати по вул.Трускавецькій, а зі стороні вул.Хуторівка – по вул.Гашека.

Після 16.30 год заїхати на вул. Стрийську мешканці зможуть після пред’явлення документів, що засвідчують проживання за цією адресою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *