ОСТАННІ НОВИНИ

Жодного десанту на 9 травня у Львові не буде - Курочка

|

Заступник начальника ГУМВСУ у Львівській області Михайло Курочка заявив, що міліція не дозволить розгорнути червоні прапори під час заходів на відзначення Дня перемоги. Про це він сказав на президії, відповідаючи на запитання депутатів облради.

“Наша позиція незмінна — ми вже проводили консультації  з політичними силами, які братимуть участь в заходах 9 травня. Зокрема, була нарада з представниками ветеранських організацій і політичних партій. Там було наголошено, що використання будь якої символіки є провокуючим. Я вам чітко заявляю — жодного десанту у Львові не буде” – сказав він.

На запитання представника однієї з ветеранських організацій про те, як міліція відреагує на розгортання “великої червоної шмати”, як це було минулого року, Курочка заявив наступне: “ Ми не дозволимо, як ви кажете, червоної шмати розгорнути. Ми вживатимемо всіх заходів, щоби не допустити провокацій”.

Водночас він додав, що міліція звернулася до ветеранських організацій , щоби їх представники клали квіти до пам`ятників і могил радянським воїнам в індивідуальному порядку.

За словами М.Курочки, жодних обмежень руху і перекриття вулиць 9 травня у Львові не буде.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *