ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч у ралі «Галіція-Ворота України» перемогла команда Dream Team Ukraine

|

Підбито підсумки першого етапу Чемпіонату України з ралі «Галіція-Ворота України». Першою у командному заліку стала команда «Dream Team Ukraine». Друге місце посіла «Elita Sport», а третє зайняла команда «77 Rally Team», інформує прес-служба Львівської міськради.

Учора завершилися змагання з ралі «ІХ Галіція – Ворота України – 2012». Як розповідають організатори, завдяки перемогам Олександра Салюка і Дмитра Роткевича в своїх класах першість у командному заліку завоювала команда «Dream Team Ukraine». Завдячуючи успіху Сергія Чорного та Дмитра Радзивила, друге місце посіла команда «Elita Sport», а завдяки Ярославу Кадученко та Креденцеру третє місце виборола команда «77 Rally Team».

Нагадаємо, 4-6 травня, у Львові та області (Жидачівський і Миколаївський райони) проходив перший етап відкритого Чемпіонату України з ралі «ІХ Галіція – Ворота України – 2012». Після проходження всіх необхідних перевірок до старту змагань було допущено 36 екіпажів. За інформацією прес-центру ралі «Галіція», в історії львівських гонок лише один раз на старт виходило більше учасників – 37 у 2008 році.

Деталі проведення змагань на офіційному сайті Автомобільної Федерації України: www.rally-ua.org.

Фото: прес-служба Львівської міської ради 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *