ОСТАННІ НОВИНИ

Водій збив двох пішоходів і навіть не зупинився

|

Одна особа загинула, ще одну травмовано внаслідок  автопригоди, що сталася біля села Тишівниця Сколівського району уночі п`ятого травня. Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській , збивши людей , водій втік з місця аварії.

За даними міліції, автопригода сталася 5 травня близько 2.00 години на автодорозі біля села Тишівниця Сколівського району. Рухаючись зі сторони села Тишівниця у напрямку до автодороги  Київ-Чоп водій автомобіля збив двох пішоходів – 20-річних хлопця та дівчину.

Від отриманих травм хлопець загинув на місці аварії, а дівчину з тілесними ушкодженнями у вигляді забійної рани голови, черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому правого стегна та перелому лівої ноги було доставлено у реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні.

Унаслідок проведених розшукових заходів правоохоронці виявили утікача. Зокрема, у селі Труханів Сколівського району було знайдено автомобіль «ВАЗ-2106» з характерними для ДТП технічними пошкодженнями. Також було з’ясовано, що цим транспортним засобом керував 24-річний водій, який після скоєння наїзду на людей втік, не надавши травмованим допомоги і навіть не повідомивши про випадок лікарів.

Зараз за фактом ДТП триває дослідча перевірка. Експерти повинні встановити, за яких обставин сталася ця аварія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *