ОСТАННІ НОВИНИ

«Беркутівець» серед дня затримав грабіжника

|

Учора близько 15.00 у Львові на вулиці Олени Степанівни троє невідомих молодиків з шиї 24-річної львів’янки зірвали золотий ланцюжок та подалися навтьоки.

Як повідомляє Взг ГУМВСУ у Львівській області, крики дівчини про допомогу почув працівник спецпідрозділу «Беркут», який проходив неподалік. І, хоча на той момент міліціонер перебував вже поза службою, він, довго не думаючи, почав наздоганяти зловмисників. Піймавши одного з них, який і мав при собі золотий виріб, правоохоронець доставив його в райвідділ міліції. Пізніше з’ясувалось, що 21-річний львів’янин вже мав дві судимості за подібні злочини. Пошуки двох інших зловмисників тривають.

Як повідомив перший заступник начальника Львівського МУ ГУ МВС України в Львівській області майор міліції Павло Герасим, лише за квітень 2012 року працівники міліції зареєстрували 20 заяв та повідомлень від жителів Львова про зухвалі пограбування, з яких розкрито чотири, та затримали трьох львів’ян та жителя Закарпаття віком від 20 до 32 років. У всіх випадках невідомий діяв за стандартною схемою – проходячи повз обраної жертви, грабіжник різко зривав з шиї потерпілих золоті ланцюжки з підвісками та зникав з місця скоєння злочину.

Громадянам варто взяти до уваги, що зловмисник для скоєння злочину обирає малолюдні місця або під’їзди будинків. В основному жертвами злочинних посягань стають жінки різного віку, а нерідко навіть чоловіки напідпитку.

Працівники міліції вкотре нагадують львів’янам та мешканцям області, якщо ви стали жертвою зловмисників, негайно повідомляйте про це правоохоронцям, адже кожна хвилина може зіграти важливу роль у розкритті злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *