ОСТАННІ НОВИНИ

Городоцький водоканал заборгував Львову понад два мільйони

|

Водоканал міста Городка, який отримує воду з львівського водогону, не розраховується за спожиті послуги. За даними прес-служби Львівської міськради, борги КП «Городоцьке ВКГ» сягнули 2,136 млн.грн.

«Ми неодноразово попереджали городоцький водоканал про необхідність вчасної оплати. Однак, кошти не надходять. Зокрема минулого року була укладена угода на розтермінування боргу, у якій водоканал зобов’язувався оплачувати за поточне водоспоживання на рівні 100% та щомісяця гасити борг у сумі 50 тис.грн. Але у квітні ми отримали лише 60% від нарахованого і жодної копійки боргу», – розповів Анатолій Цимбалюк, заступник директора  з маркетингу ЛМКП «Львівводоканал».

Львівський водоканал витрачає енергетичні та трудові ресурси для того, щоб подати воду у Городок. Відпускні тарифи для місцевого водоканалу складають 2,36 грн. за кубометр води.

«Систематичні неплатежі городоцького водоканалу провокують ланцюгову реакцію нарощування боргів. Саме через таких боржників ми не можемо чітко виконувати власні зобов’язання перед енергетиками та ставимо під загрозу надійність водопостачання міста Львова», – додає Анатолій Цимбалюк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *