ОСТАННІ НОВИНИ

Порушено кримінальну справу за знущання над собаками

|

Міліція Львова порушила кримінальну справу за знущання над собаками за частиною першою статті 299 ККУ. Як повідомляє прес-служба прокуратура Львівської області, це сталося після того, як прокуратура скасувала 14 незаконних постанов органів внутрішніх справ про відмову в порушенні кримінальних справ за фактом отруєння собак.

Окрім цього, прокуратурою м. Львова проведено перевірку додержання вимог Законів України «Про захист тварин від жорстокого поводження», «Про охорону навколишнього природного середовища» в діяльності Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради в ході якої, виявлено порушення вимог зазначених нормативних актів, у зв’язку з чим на їх усунення в.о. директора департаменту внесено подання, яке на даний час перебуває на розгляді.

Як повідомлялося раніше, до органів внутрішніх справ цього та минулого року надійшло майже 100 заяв про отруєння собак. У деяких випадках дослідження показали, що тварин  отруїли протитуберкульозним препаратом ізоніазидом (тубазидом).

Фото: Flickr

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *