ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати вкотре вимагають привести до належного стану салони маршруток

|

Голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв`язку Іван Гринда  звернувся до міського голови щодо неналежного стану салонів транспортних засобів на автобусних маршрутах загального користування, пише Інформаційний портал депутатів.

“Ще 9 квітня 2012 року за результатами засідання робоча група з проведення “Євро-2012” у Львові з напрямку “Транспорт” зобов`язала усіх перевізників на автобусних маршрутах загального користування до 10 квітня 2012 року усунути з салонів транспортних засобів будь-які об`єкти з номерами маршрутів, які не відповідають дійсності, та усі інші сторонні предмети з лобового скла, що є на заваді оглядовості. Також робоча група зобов`язала перевізників виготовити та встановити інформаційні трафарети на низькопідлогові автобуси великої пасажиромісткості за розмірами електронного табло, а також встановити прилади для їх освітлення”, – зазначив свободівець. Проте до сьогодні в повному обсязі усі відповідні суб`єкти не виконали вимоги.

“Заяви мешканців Львова та світлини з фіксацією порушень свідчать про невиконання вимог робочої групи – невідповідної нумерації маршрутів, позначень іноземною мовою тощо. Аби вирішити ці проблеми, сьогодні вже вкотре звернувся до міського голови з вимогою вжити невідкладних заходів, щоб усі зобов`язані суб`єкти належно виконали рішення робочої групи щодо приведення до відповідного стану салонів транспортних засобів на автобусних маршрутах загального користування та забезпечення належної інформаційної інфраструктури у транспортних засобах для пасажирів”, – зазначив Іван Гринда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *