ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин забив свого брата-близнюка

|

У Львові сталася трагічна подія – 42-річний чоловік до смерті побив свого брата-близнюка. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Ввечері 1 травня в один з травмпунктів Львова каретою швидкої медичної допомоги доставили 42-річного львів’янина з діагнозом отруєння невідомою речовиною, закрита черепно-мозкова травма, алкогольне сп’яніння. Під час госпіталізації в реанімаційне відділення чоловік помер.

Пізніше правоохоронці з’ясували, що 42-річні львів’яни разом зі своїми сім’ями проживали в одній квартирі. В один з вечорів чоловіки разом зі своїми дружинами розпивали алкогольні напої на кухні. Пригадавши старі образи, між чоловіками розпочалась бійка, в результаті якої один з братів завдав іншому тілесні ушкодження голови. Згідно з довідкою експерта, вищевказані ушкодження відносяться до тяжких тілесних.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), за що чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *