ОСТАННІ НОВИНИ

Уламки автомобіля на місці аварії допомогли розшукати водія-утікача

|

На Львівщині водій міні-фургона збив пішохода та залишив помирати на дорозі. Трагедія трапилась пізньої ночі у селі Жовтанці Кам’янка-Бузького району. На місці аварії інспектори Державної автомобільної інспекції знайшли невеличкий уламок автомобіля зеленого кольору. Саме ця знахідка і допомогла правоохоронцям розшукати та затримати втікача. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Про аварію першими дізналися медики. До місця пригоди, у село Жовтанці, виїхала карета «швидкої». Було близько третьої ночі. Лікарі побачили на дорозі скаліченого чоловіка та одразу ж доправили його до шпиталю. Проте, врятувати постраждалого не вдалося.

«Хворий був доставлений у стані клінічної смерті. Були проведені реанімаційні заходи, але, на жаль, вони не дали ефекту», – зазначив заступник головного лікаря Кам’янка-Бузької ЦРЛ Роман Кучерепа.

Тим часом, на місці аварії вже працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці шукали бодай якусь зачіпку, що б допомогла встановити втікача. Такі пошуки невдовзі дали результати. Інспектори ДАІ виявили на узбіччі уламки автомобіля яскравозеленого кольору.

 «Опитавши людей, ми швидко з’ясували, що ця знахідка може належати міні-фургону «Пежо». Невдовзі встановили і номер машини та її власника. Ним виявився 24-річний мешканець району», – розповів Володимир Іванцік, інспектор з дізнання ВДАІ Кам’янка-Бузького райвідділку міліції.

Водія-втікача розшукали вже через кілька годин після аварії. Молодик переховувався у Львові. Під будинком, де затримали чоловіка, виявили автомобіль «Пежо» зеленого кольору із побитим лобовим склом та іншими пошкодженнями.

Обставини автопригоди у Жовтанцях зараз з’ясовують слідчі. «Призначено цілий комплекс експертиз, за результатами яких буде встановлено всі деталі ДТП, зокрема, з якою швидкістю їхав водій, чи був він у стані алкогольного сп’яніння», – пояснює виконувач обов’язків керівника Кам’янка-Бузького райвідділу міліції Ігор Сидорук.

Проти водія міні-фургона вже порушили карну справу за одразу двома статтями Кримінального кодексу. Його звинувачують у смертельній ДТП, а також у тому, що залишив постраждалого в небезпеці.

Зловмиснику загрожує від трьох до восьми років ув’язнення. Втім, остаточне рішення у цій справі прийматиме вже суд.

Фото: прес-служба управління ДАІ у Львівській області.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *