ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині видано майже 2 тисячі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкоголем та цигарками

|

Протягом січня-березня 2012 року працівники регіонального управління Департаменту САТ ДПC України у Львівській області провели п’ять перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю алкогольними напоями, а також 23 перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Повідомлення прес-служби ДПС у Львівській області.

Під час проведення перевірок виявлено 37 порушень, зокрема 4 випадки безліцензійної торгівлі, 8 – торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими від мінімальних роздрібних цін, 4 – торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від встановлених максимальних роздрібних цін, 7 – зберігання алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку чи взагалі без них, 1 – реалізації алкогольних напоїв особі, яка не досягла 18 років, 3 – зберігання алкогольних напоїв в місцях не внесених до ЄДР, а також 10 порушень касової дисципліни. За результатами проведених перевірок регіональним управлінням було застосовано до суб’єктів господарювання фінансові санкції на загальну суму 81,7 тис. грн., забезпечено надходження до бюджету 55,9 тис. грн. фінансових санкцій згідно з рішеннями, прийнятими в 2012 році, а також 42,7 тис. грн. фінансових санкцій згідно з рішеннями, прийнятими у попередніх періодах.

У січні-березні 2012 року регіональним управлінням видано 1818 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

При планових показниках надходжень до місцевого бюджету плати за ліцензії на право оптової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на січень-березень 2012 року в сумі 10,75 млн. грн., фактичні надходження склали 11,26 млн. грн., або 104,7%.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *