ОСТАННІ НОВИНИ

На День Львова частково буде обмежено рух транспорту в центрі

|

Львівська міська рада звертає увагу мешканців та власників авто на те, що під час відзначення Дня міста частково буде обмежено рух транспорту в центральній частині міста, інформує прес-служба мерії.

Так, 5 травня рух автотранспорту буде перекрито з 13.00 до 18.00 на час проведення автоперегонів історичних автомобілів за маршрутом  вул. Вітовського – вул. Стрийська – вул. Гвардійська.

Буде обмежено рух міського автотранспорту та електротранспорту 5 травня  з 9.30 до 12.00 год на просп. Шевченка, пл. Д. Галицького, вул. Памви Беринди, пл. Ринок.

5 та 6 травня буде перекрито рух автотранспорту на пл. Міцкевича та просп. Свободи.

Також сьогодні відбудеться урочисте відкриття змагань з ралі «ІХ Галіція – Ворота України – 2012». У зв’язку з цим з 18.30 до 19.30 год буде перекрито рух приватного транспорту, а з 19.30 до 22.30 год – також громадського транспорту на пл. Міцкевича. Крім того, 5 травня з 8.30 до 13.00 год буде перекрито рух транспорту по вул. Луганській (Сихівський міст).

Львівська міська рада просить вибачення за тимчасові незручності та бажає львів’янам та гостям міста гарно відсвяткувати  День міста Лева.

Програму святкування можна знайти тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *