ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині визначатимуть кращих вихователів і завідувачів дитсадків

|

У Львівській області упродовж травня 2012 року відбудуться обласні конкурси «Кращий вихователь дошкільного навчального закладу – 2012» (відповідно до наказу Головного управління освіти і науки Львівської ОДА від 10.04.2012 № 331) та «Кращий завідувач дошкільного навчального закладу – 2012» (відповідно до наказу Головного управління освіти і науки Львівської ОДА від 09.04.2012 № 318). Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, посилаючись на Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти і науки України.

Метою обласного конкурсу «Кращий вихователь дошкільного навчального закладу – 2012» є виявлення та підтримка креативних вихователів дошкільних навчальних закладів, підвищення їхньої професійної компетентності.

Щодо конкурсу «Кращий завідувач дошкільного навчального закладу – 2012», то основною метою проведення є підтримка та заохочення діяльності керівників дошкільних навчальних закладів, популяризація їхніх педагогічних інновацій.

Серед його завдань: визначення управлінської компетентності кращих керівників ДНЗ; підтримка талановитих управлінців, стимулювання їх творчого вдосконалення; вивчення та популяризація кращого педагогічного досвіду управлінської діяльності.

Обласні конкурси відбуваються у три етапи: очний, заочний та суперфінал. Переможці отримають дипломи та цінні призи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *