ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський "Барком" переміг в Чемпіонаті України з волейболу

|

Львівський волейбольний клуб “Барком” переміг у фінальній частині Чемпіонату України серед чоловічих команд першої ліги сезону 2011-2012 року з волейболу. Про це інформує прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів.

Із Луганська, де тривала друга частина фіналу Чемпіонату України з волейболу, львівська команда повернулася із 6 очками, кубком переможця та медалями.

Із результатом 3:0 “Барком” обіграв команду “Зубр” Попасна (Луганська обл.). 3:0 – рахунок ще однієї гри “Баркому” та “Новатора” з Хмельницького. І лише “Хімпрому-УНІВЕР-2” з Сум львівський “Барком” поступився із рахунком 1:3.

Оскільки за результатами першої частини фіналу Чемпіонату, який тривав у Львові впродовж 19-21 квітня, “Барком” виборов три перемоги, набравши 9 очок, із загальним рахунком у 15 очок львівська команда стала переможцем Чемпіонату України серед чоловічих команд першої ліги сезону 2011-2012 р. з волейболу. А це означає, що львівська ВК “Барком”  потрапляє до Вищої волейбольної Ліги України. Як наголосив головний тренер клубу Михайло Хома, цього року вперше за два десятиліття львівська волейбольна команда здобула перемогу у першості України з волейболу та автоматично потрапила у Вищу лігу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *