ОСТАННІ НОВИНИ

Одному з бійців ДСО полегшили статтю

|

Продовжується розслідування кримінальної справи стосовно працівників міліції, які застосували до громадян насильство, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За даними прес-служби, під час провадження досудового слідства у справі встановлено, що один працівник міліції активних дій щодо спричинення тілесних ушкоджень потерпілим не вчиняв. Однак, будучи зобов’язаним у відповідності до ч.2 ст. 10 Закону України “Про міліцію“ незалежно від посади, місцезнаходження та часу, вжити заходів до припинення правопорушення, рятування людей, подання допомоги особам, які її потребують, затримання правопорушників та повідомлення про це в найближчий підрозділ міліції, не припинив протиправних дій інших працівників міліції, споглядаючи їх.

У зв’язку з цим діяння зазначеного міліціонера перекваліфіковано із ч.2 ст. 365 КК України на ч.2 ст. 367 КК України (службова недбалість). Стосовно нього до суду скеровано подання про обрання запобіжного заходу – застави.

Щодо інших підозрюваних 28.04.2012 до суду скеровано подання про обрання запобіжних заходів – взяття під варту.
За результатами розгляду подань судом 1 підозрюваному обрано запобіжний захід – взяття під варту, 1 – заставу, іншим – продовжено термін затримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *