ОСТАННІ НОВИНИ

До львівських дорожників приставлять «смотрящих»

|

За роботою дорожніх ремонтників наглядатимуть інспектори з якості виконання робіт. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив новий начальник служби автомобільних доріг Львівської області Тарас Сиротинський.

За його словами, багато дорожніх робіт, зокрема, ямкових ремонтів, виконуються неякісно.

«Є нарікання від людей на дорогу біля Радехова, де був виконаний неякісно ямковий ремонт. Також надійшли скарги на дорогу на Бірки, Лисиничі, Дрогобич-Самбір. Там вже відпрацювали наші інспектори по якості. Ми хочемо розібратись з цією ситуацією, щоб не було прецедентів. Звичайно, є такі речі як план, а в іншому випадку як тільки дощ – дорожники виходять на роботу. Тому сьогодні будемо практикувати інше: неважливо яка ділянка – обов’язково при виконанні робіт буде присутній інспектор та інженер, які контролюватимуть якість виконання робіт. Вони мають розуміти, що це відповідальність, бо в ті ями кладуться кошти. А якщо неякісно і як-небудь приліплено, то зрозуміло, що є нарікання», – розповів Тарас Сиротинський.

Також він додав, що є ще один спосіб змусити облавтодор якісно виконувати ремонтні роботи. Частину робіт просто будуть передавати комерційним структурам.

За його словами, здорова конкуренція змусить добросовісно виконувати роботи та ефективно використовувати кошти.

Тарас Сиротинський зазначив, що від початку року на ямковий ремонт вже витрачено 24 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *