ОСТАННІ НОВИНИ

Троє зловмисників пограбували 85-річну бабусю, яка посеред ночі не дала їм води

|

У хірургічне відділення Пустомитівської центральної райлікарні з діагнозом забій грудної клітки, струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма була госпіталізована 85-річна жінка. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Як розповіла правоохоронцям потерпіла пенсіонерка, 29 квітня близько 3.00 години у двері її будинку постукали троє невідомих чоловіків – з проханням дати їм попити води. Застережлива жінка відмовила невідомим, проте останні і не думали йти геть.

Один зі зловмисників розбив вікно та проник у будинок, двоє інших зламали вхідні двері. Усередині приміщення лиходії почали бити стареньку. Коли ж та перестала чинити опір, чоловіки відібрали її мобільний телефон, а також прихопили зі собою чотири наручні чоловічі годинники та медаль ветерана праці. Загальна вартість поцупленого майже 3 000 гривень.

«За підозрою у скоєнні цього злочину правоохоронці затримали трьох молодиків: 18-річного, 19-річного та 21-річного жителів міста Пустомити. За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, що завдало значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають. Підозрювані наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу», − прокоментував начальник Пустомитівського РВ майор міліції Ігор Підлужний.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *