ОСТАННІ НОВИНИ

Нетвереза жінка викинула немовля з балкону, бо воно заплакало серед ночі

|

У Червоноградський райвідділ міліції від чергової медсестри Червоноградської центральної міської лікарні надійшло повідомлення, що в приймальне відділення каретою швидкої медичної допомоги було доставлено немовля (16.02.2012р.н.) з діагнозом − переломом правого стегна зі зміщенням. Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що 2 травня близько 3.00 години з балкону квартири на другому поверсі багатоповерхового будинку у місті Червоноград 48-річна власниця квартири викинула двохмісячного сина своєї подруги, яка перебувала у неї в гостях.

Увечері напередодні 33-річна «горе-матір» завітала до своєї подруги. Разом зі сином останньої, усі випили чимало оковитої, після чого полягали спати. Проте вже через декілька годин спокій господині порушив плач хлопчика. Жінка, яка ще не відійшла від «зеленого змія», взяла немовля на руки та викинула його з балкону квартири. Мабуть, лише піщаний насип під вікнами балкону спас життя дитини. Хлопчик наразі перебуває у лікарні. Медики запевняють, що його життю нічого не загрожує.

«За фактом замаху на вбивство малолітньої дитини слідчі Червоноградського РВ порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 15 – пунктом 2 частини 2 статті 115 КК України. Вирішується питання про обрання стосовно жінки міри запобіжного заходу», − зазначив начальник Червоноградського міськвідділу міліції Мирослав Криштанович.

Фото: Flickr 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *