ОСТАННІ НОВИНИ

Четверо у масках скоїли розбійний напад на «дачну компанію»

|

До працівників Пустомитівського райвідділу міліції звернувся 20-річний житель села Звенигород, який повідомив, що на дачний будинок у селі Жирівка четверо невідомих скоїли розбійний напад. Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

З’ясувалось, що 26 квітня хлопець перебував в гостях у 40-річної жительки села Жирівка, де вони разом розпивали спиртне з її 32-річним сином. Близько 22.30 години у будинок через незачинені двері зайшли четверо невідомих осіб в масках та, погрожуючи синові власниці дачі ножем, відібрали його золоту обручку та золотий перстень. Після цього зловмисники пригрозили застосуванням ножа і жінці. У результаті цього зухвалого нападу, чоловіки відібрали 60 000 гривень та чотири мобільні телефони, після чого зникли у невідомому напрямку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку за скоєння цього злочину затримали 23-річного та 32-річну жителів Львова, а також 17-річного мешканця смт Брюховичі. Пошуки четвертого з учасників наразі тривають.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) КК України, за що лиходіям загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *