ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні найближчими днями буде тепла дощова погода

|

Протягом найближчого тижня в Україні очікується спекотна, але дощова погода. Максимальна температура становитиме +25…+31°С, на півдні до +34°С. Мінімальна – +16…+21°С. Про це на брифінгу повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру МНС Микола Кульбіда, інформує прес-служба міністерства.

За словами синоптика, 3-4 травня дощі з грозами, які розпочалися в західних регіонах України, поширяться на північні області, включаючи місто Київ. Грози будуть супроводжуватись окремими поривами вітру до 15-18 м/с, а також локальним випадінням граду невеликого розміру.

Протягом 5-10 травня температурний режим в Україні у зв’язку зі збільшенням хмарності, випадінням дощів знизиться на 4…6 °С. 7-10 травня дощитиме на всій території України. Опади матимуть грозовий характер з невеликими перервами. У зв’язку з цим, поліпшиться ситуація з запасами ґрунтової вологи на півдні країни. Таким чином максимальна температура повітря переважно становитиме не вище +25…+30°С, в західних областях +15…+20°С.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *