ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вилучили 8,5 тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю

|

У гаражному кооперативі по вулиці Винниця у Львові, який належить приватному підприємцеві, було вилучено 8 500 півлітрових пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. Орієнтовна вартість вилученої горілки, виготовленої під виглядом продукції лікеро-горілчаного підприємства східного регіону України, становить 220 тисяч гривень.

Власник гаража запевняв правоохоронців, що не має до цього вантажу жодного стосунку, а приміщення здавав в оренду своїм знайомим. Зразки вилученої горілчаної продукції направлено в НДЕКЦ при ГУ МВС України в Львівській області для проведення дослідження.
Наразі проводиться дослідча перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтями 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів ) та 216 (Незаконне виготовлення, підроблення, використання або збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору чи контрольних марок ) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *