ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завершився чемпіонат України з баскетболу серед ветеранів

|

У Львові в Палаці спорту “Галичина” відбувався чемпіонат України з баскетболу серед ветеранів у віковій категорії 60 і більше років. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Львівщина вперше приймала змагання такого рівня, але усі його учасники відзначили високий рівень організації чемпіонату України, в якому взяли участь збірні команди ветеранів баскетболу Дніпропетровської, Одеської, Львівської областей та міста Києва, сформовані з гравців віком понад 60 років.
Чемпіонат України відбувався під егідою Державної служби молоді та спорту України, Федерації баскетболу України, Асоціації ветеранів баскетболу України й за сприяння управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, федерації баскетболу Львівської області та Львівського баскетбольного клубу ветеранів.
За результатами змагань звання чемпіонів України 2012 року серед ветеранів баскетболу (60+) здобула збірна команда м. Києва; господарі змагань – збірна Львівщини посіла друге місце; збірна Одеської області виборола третє місце .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *