ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» виповзли із зони вильоту

|

Львівські «Карпати» вибралися із зони вильоту з Прем’єр-ліги, перемігши удома «Кривбас» із рахунком 2:0. Утретє, маючи перевагу в два м’ячі, яка ставала певним чином фатальною в іграх з «Таврією» та «Арсеналом», карпатівці таки домоглися свого і вдруге навесні взяли три очки.

Першу половину матчу команди зіграли без голів, хоч і за певної територіальної переваги господарів. А друга половина матчу розпочалася атаками гостей, проте забили саме «Карпати». На 58-ій хвилині Кополовець увірвався з лівого краю у карний майданчик гостей, отримав чудовий пас від Лукаса і пробив під опорну ногу Бойка. Воротар був безсилий. Гості пішли вперед, та й господарі не збиралися сидіти у захисті. В одній з атак вже через кілька хвилин після гола, Гладкий отримав м’яча на рівні 11-метрів перед самими воротами, однак поцілив у воротаря «Кривбаса».

А вирішлося все на 84-ій хвилині, коли Ксьонз вистрілив з флангу в центр карного майданчика і м’яч потрапив у руку гравця гостей. Касьян чітко пробив з «точки».

«Карпати» здобули надзвичайно важливу перемогу, яка дозволила їм на два очки відірватися від «Оболоні». Кияни зіграли внічию з «Іллічівцем», а «Олександрія» поступилася «Чорноморцю».

Однак доля заповітного місця у «вишці» все одно вирішиться в останньому турі. «Карпати» їдуть в Дніпропетровськ. Натомість «Оболонь» зіграє на виїзді в Одесі, а «Олександрія» – також на виїзді із «Шахтарем». Кияни мають найлегшого суперника, однак насправді очки потрібні лише донеччанам. «Дніпро» сьогодні здобув прописку в Лізі Європи і може не пнутися зі шкіри. Так само не має особливої мотивації й «Чорноморець»,окрім як догодити доброю грою власним уболівальникам. Тому оптимальним результатом для «Карпат» є перемога над «Дніпром», аби не сподіватися на спотикачі суперників.

Фото: Інформаційний центр ФК “Карпати” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *