ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одного голодуючого бютівця у Львові забрала "швидка"

|

До лікарні швидкої допомоги госпіталізовано партійця Львівської “Батьківщини”, письменника Стефана Сима, який вісім днів голодував на підтримку Юлії Тимошенко у наметовому містечку у центрі Львова. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Во «Батьківщина».

 “Двічі Стефан Сим відмовлявся від госпіталізації, на якій наполягали лікарі “швидкої”, в тому числі письмово. У нього був високий тиск, погане самопочуття. Зараз йому надають необхідну допомогу”, – повідомив лідер Львівської “Батьківщини” Роман Ілик, який разом із партійцями голодує восьму добу.

Починаючи із 30 квітня лікарі фіксують погіршення стану здоров`я у всіх  учасників голодування. Цього дня було госпіталізовано партійця із Дрогобича Романа Пилип`яка із серцево-судинною недостатністю. Через відмову від їжі та спеку голодуючі почуваються надзвичайно виснаженими, майже не рухаються і переважно перебувають у наметах. Лікарі настійливо рекомендують припинити голодування.

Голодування у Львові на підтримку Юлії Тимошенко розпочав 25 квітня лідер Львівської “Батьківщини” Роман Ілик. В акції протесту беруть участь восьмеро партійців Львівщини. Вони цілодобово перебувають у наметовому містечку біля пам`ятника Т. Шевченкові у центрі Львова, вживають лише воду. Ініціативу Львівської “Батьківщини” згодом підтримали у Києві, Дніпропетровську, Хмельницькому. Партійці голодують на знак підтримки та солідарності із Юлією Тимошенко, яка з 20 квітня розпочала голодування у Качанівській колонії.

Фото: Прес-служба ЛОО ВО “Батьківщина” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *