ОСТАННІ НОВИНИ

Представники «Батьківщини» голодують вже восьмий день

|

Голодування у Львові на підтримку Юлії Тимошенко триває восьму добу. Як повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Батьківщина», через відмову від їжі та спеку голодуючі почуваються надзвичайно виснаженими, майже не рухаються і переважно перебувають у наметах. Лікарі настійливо рекомендують припинити голодування.

Від госпіталізації, на якій наполягали лікарі «швидкої», письмово відмовився письменник Стефан Сим. «У партійця засвідчили погіршення стану здоров’я – високий тиск. Однак прихильник Юлії Тимошенко прийняв рішення не припиняти голодування», – повідомив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, який голодує на підтримку Юлії Тимошенко уже восьму добу.

«На самопочуття також досить сильно впливає рекордна для початку травня спека, яка триває ось уже четвертий день, – зазначив Роман Ілик. – Лікарі «швидкої» приїжджають лише за викликом, коли комусь із голодуючих стає погано. А впродовж дня доводиться самому оглядати партійців, вимірювати тиск. Професія лікаря допомагає. Кожен із нас свідомо ризикує здоров’ям, але вибору немає. Не маємо права мовчки спостерігати за тим, як влада намагається фізично знищити Юлію Тимошенко».

Учора припинив голодування дрогобичанин Роман Пилип’як. Напередодні його госпіталізували у лікарню «швидкої» із серцево-судинною недостатністю. “Замість нього від учора голодує голова Дрогобицької міської організації ВО «Батьківщина» Роман Москаль. Тож кількість голодуючих залишається незмінною – восьмеро осіб», – зазначив Роман Ілик. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *