ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали Дрогобича незадоволені місцевою владою

|

Незадоволення діями міської та районної влади висловили на конференції члени Дрогобицької міської організації Партії регіонів. Про це інформує прес-служба ЛОО Партії регіонів.

 

«Це люди, які заради власного збагачення змінили п’ять партій, а тепер примкнули до Партії регіонів, де продовжують сіяти недовіру серед громадян. Нереагування виконавчих служб на проблеми мешканців Дрогобича та Стебника перевершили всі допустимі норми, це сприяє розчаруваннюлюдей. Чиновники перетворилися на бізнесменів. Про це говорять приклади розпродажу останнього комунального майна міста, земельних ділянок, які отримують наближені до місцевої влади люди, у той час, коли прості дрогобиччани простоюють у чергах по десять і більше років на право отримати ділянку під будівництво», – наголосили учасники конференції.

Водночас Сергій Гориславський звернув увагу на незадовільний стан лікарень та шкіл у зв’язку із відсутністю їх належного фінансування з міського бюджету. «Приміщення дрогобицького онкодиспансеру та україномовні школи Дрогобиччини без обговорення з громадськістю прагнули розформуватимісцеві чиновники. Такі факти є непоодинокими та відбуваються всупереч позиції Президента України Віктора Януковича», – наголосив С. Гориславський.

Делегати запропонували утворити групи, які проведуть письмове опитування серед населення щодо ситуації у містах Дрогобич та Стебник. Після вивчення громадської думки, регіонали виноситимуть відповідні резолюції на сесіях Дрогобицької та Стебницької міських рад.

Дрогобицькі регіонали вирішили активізувати свої зусилля в реалізації програми Президента України, а також звернутися письмово до голови держави, щоб повідомити про недостатню роботу в органах державної влади на Дрогобиччині у здійсненні реформ, які націлені на покращення соціально-економічного стану регіону та добробуту людей.

Також С.Гориславського переобрано головою міського партосередку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *