ОСТАННІ НОВИНИ

Закохані обікрали помешкання пенсіонерки, бо хотіли здійснити подорож до Києва

|

Про крадіжку майнових цінностей з будинку своєї тещі в селі Добряни повідомив 53-річний зять, житель Стрийського району. Чоловік розповів, що жінка майже місяць гостювала у них, а тим часом невідомі обікрали помешкання старенької. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Львівській області.

За словами заявника, невідомі особи, зламавши навісний замок вхідних дверей, винесли з помешкання дві ковдри, перину, пилосос, велосипед, шість алюмінієвих каструль, два металічні карнизи та посуд. Загальна сума завданої матеріальної шкоди становить понад 2 тисячі гривень.

Дільничні інспектори Стрийського райвідділу міліції встановили, що вищевказані злочинні дії скоїли 18-річна дівчина разом зі своїм 27-річним співмешканцем. Чоловік, який і раніше мав судимості за крадіжки, проник у будинок старенької в період її відсутності та за допомогою молодиці виніс вищевказані речі. Зловмисники мали намір продати усе викрадене, а на зібрані кошти вирушити до столиці. Адже саме Київ став омріяним містом для спільної поїздки.

Як повідомив перший заступник начальника Стрийського РВ капітан міліції Руслан Ощеховський, за цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу (крадіжка). Наразі їх перевіряють на причетність до інших крадіжок, скоєних на території району.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *