ОСТАННІ НОВИНИ

Порушено кримінальну справу за фактом розкрадання нафтопродуктів у Східниці

|

У кримінальній справі, порушеної за фактом розкрадання на Львівщині нафтопродуктів з нафтопродуктопроводів, з’ясовано нові деталі. Зокрема встановлено, що до складу групи нафтокрадіїв входять п’ятеро людей. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Львівській області.

Під час проведення детальної перевірки за фактом викрадення нафтопродуктів співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області встановили, що двоє жителів селища Східниця з метою викрадення паливно-мастильних матеріалів створили злочинну групу, до якої залучили ще трьох осіб. Саме їх і затримали 24 квітня «на гарячому» правоохоронці.

З’ясувалось, що учасники організованої злочинної групи поблизу села Урич Дрогобицького району здійснили незаконну врізку в нафтопровід, який з’єднує наливні збірні пункти нафтогазовидобувного управління.

24 квітня під час викрадення чергової партії було затримано автомобіль «Камаз», саморобна автоцистерна якого була заповнена нафтопродуктами. Вилучено 14 кубометрів нафтопродуктів загальною вартістю 100 тисяч гривень.

Також правоохоронці встановили замаскований відвід, з якого паливно-мастильні продукти переливались в автоцистерни. Згодом з метою подальшої переробки та реалізації все викрадене зловмисники збували службовим особам одного з нафтопереробних підприємств Львівської області. Останні, вже виготовлений в результаті перегонки мазут, відправляли промисловим споживачам.

Слідчі Дрогобицького райвідділу міліції порушили кримінальну справу за статтею 185 Кримінального кодексу (крадіжка). Наразі тривають оперативно-слідчі заходи, спрямовані на встановлення інших учасників злочинної групи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *