ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді регіони Львівщини здали кров для немовля, яке впало в окріп

|

Молоді регіони Львівщини разом з пересічними громадянами здали кров для Аліни Клачани – дитини з важкими опіками. Акція відбулася 24 квітня у Центрі донорської крові Львова (вул. Пекарська, 65). Про це повідомляє прес-служба ЛОО «Молоді регіони».

«Проведення цього заходу є одним з багатьох кроків, які допоможуть врятувати життя дитини, тому ми закликаємо усіх небайдужих допомогти сім’ї Клачани. Якщо стан здоров’я Аліни вимагатиме зробити ще одне переливання крові, то ми готові провести цю акцію ще раз», – зазначив голова осередку ЛМО «Молоді регіони» в ЛНМУ ім. Д. Галицького Андрій Гулима.

Нагадаємо, маленькій Аліні лише 1 рік та 3 місяці. Напередодні Великодня дівчинка впала в окріп і отримала 50% опіків шкіри. А 19 квітня львівські лікарі, яких консультують спеціалісти з Бостона, повідомили про небезпеку розвитку гангрени – у Аліни погіршився стан плечей.

Відтак, дівчинка перебуває в стабільно важкому стані у 1-му опіковому відділені Львівської міської лікарні №8. Аліна постійно на обезболюючих, перев’язки їй роблять під наркозом. Від постійного прийому антибіотиків в дитини розвинулась діарея.

Кожного дня дівчинка потребує велику кількість крові, яку батьки не мають змоги придбати, оскільки треба платити по 280 гривень щодня.

Усіх, небайдужих просять здати кров у Донорському центрі (вул. Пекарська, 65). А ті хто хоче допомогти фінансово, подаємо реквізити для переказу коштів:

Картка Приват Банку 4405885822163033 (Клачаний Роман Богданович).

При переказі грошей на картку батька – необхідно вказувати – «добровільна пожертва на лікування дочки Аліни». 

Коментуючи подію, голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Богдан Хруставчук повідомив: «Молоді регіони Львівщини й надалі продовжують активно реагувати на прохання людей про допомогу. Для нас дуже важливо підтримати тих, кому вкрай необхідна допомога, адже здоров’я – це найцінніше людське багатство».

Захід організувала Львівська  обласна організація «Молоді  Регіони» спільно з осередком  Львівської міської організації  «Молоді регіони» в ЛНМУ ім. Д. Галицького.

Фото: прес-служба ЛОО “Молоді регіони” 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *