ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу волонтери допомагатимуть вболівальникам дістатись до стадіону

|

Волонтери, які зголосилися брати участь у проведенні Єврочемпіонату 2012 у Львові теж будуть долучені до репетиції Євро. Відтак, на зупинках експрес-автобусів будуть волонтери, які допомагатимуть вболівальникам дістатися до стадіону. А після матчу, волонтери, які працюватимуть на стадіоні, інформуватимуть вболівальників – як добратися додому. Про це повідомила координатор волонтерської служби приймаючого міста Львова Марія Чубата, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, в суботу, 28 квітня, у Львові відбудеться генеральне тестування усіх служб міста напередодні ЄВРО-2012. Робота у режимі Євро буде відпрацьована на матчі за участю ФК «Львів» та ФК «Металург», який пройде на стадіоні «Арена Львів», початок матчу о 19:00 год.

Зокрема, у цю суботу у місті, як і у день євроматчів, курсуватимуть експерс-автобуси. Експрес-маршрути почнуть свою роботу о 16.30 за такими кореспонденціями: новий термінал аеропорту – стадіон Арена-Львів (10 автобусів), пл. Петрушевича – стадіон Арена-Львів (15 автобусів), к-тр ім. О.Довженка – стадіон Арена-Львів (10 автобусів). На усіх цих зупинках будуть волонтери.

Кінцевою зупинкою експрес-маршрутів біля стадіону «Арена Львів» буде зупинка на вул. Вернадського поблизу головного автовокзалу. На цій зупинці волонтери інформуватимуть вболівальників після матчу, як краще добратися до центру, або додому.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *