ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради хочуть вдвічі «врізати» фінансування Адміністрації Садового

|

Депутати Львівської міської ради вимагають перевірити діяльність Адміністрації міського голови щодо порушення прав людини, зокрема, щодо незаконного збору даних про львівських школярів. Про це сьогодні під час сесії ЛМР заявив депутат Юрій Кужелюк.

За його словами, міська влада спільно з ГО «Самопоміч» незаконно проводить анкетування школярів Львова, збираючи дані про стан здоров’я дітей.

Зокрема, всі директори шкіл отримали від районних відділів освіти вказівку роздати дітям отримані анкети з питаннями про їхній стан здоров’я. Заповнені батьками анкети школи мали здати до 25 квітня. Усе це відбувалось «під патронатом» Адміністрації міського голови.

Як наголосив Ю. Кужелюк, основна підступність цієї анкети полягає в тому, що вона розповсюджується через школу, якій батьки довіряють і заповнюють анкети, не задумуючись про можливі наслідки.

Окрім того, Ю. Кужелюк наголосив, щоб провчити міську владу потрібно скоротити фінансування чиновників, які, очевидно, не знають чим зайнятися. Адже громадська робота – апріорі безоплатна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *