ОСТАННІ НОВИНИ

За катування людей звільнять міліцейських начальників

|

За розпорядженням начальника ГУ МВС України у Львівській області негайно розпочато службове розслідування справи про катування міліціонерами двох відвідувачів кафе у Львові. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

До Міністерства внутрішніх справ України подано клопотання щодо звільнення з органів внутрішніх справ України міліцейських керівників, а саме – начальника управління Державної служби охорони у Львівській області полковника міліції Олександра Скорнякова та начальника Сихівського райвідділу Львівського міського управління полковника міліції Ігоря Гимона.

З метою об’єктивного службового розслідування цієї справи міністр внутрішніх справ України Захарченко Віталій Юрійович скерував до Львова групу працівників МВС, до складу якої увійшли представники Департаменту внутрішньої безпеки, Інспекції з особового складу та Департаменту Державної служби охорони Міністерства внутрішніх справ України.

Для відшкодування повного курсу лікування потерпілих, працівники міліції Львівської області вирішили зібрати і надати їм добровільні благочинні внески.

За даними міліції, шестеро працівників управління Державної служби охорони в одному з розважальних закладів міста катували відвідувачів. Двоє львів’ян, над якими познущалися правоохоронці, отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Як повідомлялося раніше, за фактом побиття прокуратура порушила кримінальну справу проти 6 працівників ДСО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *