ОСТАННІ НОВИНИ

Під час Євро у Львові діятимуть два мобільні фан-посольства

|

Необхідну допомогу та інформаційну підтримку вболівальникам під час ЄВРО 2012 надаватимуть фан-посольства. У Львові на проспекті Свободи, через дорогу від фан-зони діятиме стаціонарне фан-посольство, в якому працюватиме близько 20 людей. Про це повідомив керівник фан-посольства Олег Солдатенко.

Стаціонарне фан – посольство буде розташоване в центі міста, через дорогу від офіційної фан – зони. У цьому посольстві працюватиме 5 осіб та близько 12-ти волонтерів. Також у Львові діятиме 2 мобільні фан-посольства.

Фан – посольства надаватимуть допомогу вболівальникам: інформаційну підтримку, допомогу з розташуванням, харчуванням, з наданням медичної та стоматологічної допомоги. Також будуть роздруковані карти та інша поліграфія, яку вболівальник зможе отримати безкоштовно.

«Ми маємо бути максимально готові до будь-якого випадку. Ми мусимо швидко контактувати з тією чи іншою службою і максимально швидко будемо надати допомогу всім вболівальникам. Не тільки іноземним,а й українським, тому що до Львова приїде багато й українських вболівальників», – каже керівник фан-посольства Олег Солдатенко.

Працівники фан – посольств – футбольні вболівальники. Головним критерієм при відборі яких було розуміння фан – культури.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *