ОСТАННІ НОВИНИ

Учням провели екологічний майстер-клас

|

Молоді регіони Львівщини провели художній майстер-клас для школярів «Крила для дітей», участь у якому взяли 27 школярів. Відбувся майстер-клас 23 квітня у приміщенні середньої школи №31 Франківського району Львова.

Дана акція була присвячена до дня довкілля, завданням для школярів було намалювати навколишнє середовище та бачення свого рідного міста в майбутньому.

За словами організаторів заходу, прийшли спробувати свої сили у малюванні ті діти, які цікавляться творчим процесом. «Разом з молодими художниками, які є членами нашої організації ми провели заняття з малювання, метою якого було залучити дітей до мистецтва, виявити молодих митців та сприяти їхньому творчому розвитку. Ми розуміємо, що не всі діти стануть видатними митцями, але маємо надію, що здобуті знання, – усе це дозволить їм повністю реалізувати себе», – розповідає голова Франківської районної організації в м. Львові «Молоді регіони» Віктор Козачишен.

Разом із молодими художниками ми організували та провели благодійну художню виставку «Мистецтво заради життя». Ми не будемо спинятися на досягнутому, тому запровадимо традицію проведення художніх майстер-класів для дітей та продовжимо організовувати благодійні акції по збору коштів для тих, кому потрібна допомога», – розповідає голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Богдан Хруставчук

Організували захід Львівська обласна організація «Молоді регіони» спільно з Франківською районною організацією в місті Львові «Молоді регіони» спільно з клубом молодих художників «Крила».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *