ОСТАННІ НОВИНИ

За квітень на Львівщині зафіксували 839 випадків перевищення швидкості водіями

|

Від початку квітня станом на 24 квітня на Львівщині співробітники Державної автомобільної інспекції зафіксували 839 випадків порушення водіями транспортних засобів швидкісних режимів. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Прикладів недотримання водіями швидкісних режимів є безліч. Зокрема, 24 квітня близько 8.00 години на автодорозі Київ-Чоп (територія Миколаївського району) водій автомобіля «Ауді А6», 32-річний львів’янин, перевищивши швидкість, а до того ж не врахувавши дорожньої обстановки (падав дощ), наїхав на металеве огородження (парапет). Нехтування водієм іномарки вимог щодо дотримання безпечної швидкості призвело до його травмування.

Для привернення уваги водіїв до наслідків, які стаються через перевищення швидкості, управлінням ДАІ у Львівській області проводяться профілактичні відпрацювання під умовною назвою «Швидкість». Варто зазначити, що цей захід було продовжено до 30 квітня.

Операція «Швидкість» першочергово спрямована на виявлення та припинення порушень Правил дорожнього руху, які безпосередньо впливають на стан аварійності. Головним завданням цього відпрацювання є профілактика порушень швидкісних режимів. Адже, як свідчить статистика, основними причинами дорожньо-транспортних пригод є саме перевищення безпечної швидкості руху.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *