ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської обласної ради стали на захист громади Трускавця

|

Депутати Львівської обласної ради вирішили втрутитись у ситуацію з новими тарифами на комунальні послуги, які встановив Трускавецьким міськвиконкомом, і якими незадоволені трускавчани. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Зокрема, 250 мешканців міста Трускавця звернулися за підтримкою до депутатів Львівської облради. Трускавчани повідомили, що їх обурює підвищення тарифів на комунальні послуги, які встановив виконком Трускавця. Відтак, вони вимагатимуть скликання позачергової сесії міської ради для скасування рішення виконкому про підвищення тарифів та зміни складу виконкому Трускавецької міської ради.

Дане питання було розглянуто на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв`язку Львівської обласної ради. Заслухавши інформацію Михайла Задорожного про звернення громади Трускавця, комісія одноголосно підтримала висунуті нею вимоги. Також комісія підтримала пропозицію М.Задорожного скерувати звернення трускавчан до прокуратури Львівської області для належного реагування і захисту їхніх інтересів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *