ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція має блокувати роботу ВР, допоки до Тимошенко не допустять лікарів – Гриценко

|

Голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що опозиція має блокувати роботу Верховної Ради сьогодні, завтра, післязавтра – допоки депутатів-лікарів не допустять до Ю. Тимошенко. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

«На 9:00 ранку парламентська більшість не погоджується, аби депутати-лікарі оглянули Юлію Тимошенко у колонії і дали об`єктивний висновок про наявність на її тілі синців від побоїв. Тим не менше, депутати-лікарі, в т.ч. Володимир Карпук від нашої фракції, виїхали до Качанівської колонії – вони готові провести огляд Юлі і чекатимуть там дозволу», – заявив він.

А.Гриценко переконаний, що жодних аргументів, аби не допустити лікарів-депутатів до Тимошенко немає.

«Без правдивої відповіді, якої зараз чекають не лише в Україні, але й у Європі і світі, ніяких засідань Ради, нібито нічого особливого не трапилося – бути не може!», – наголосив Гриценко.

Лідер «громадянської позиції» також підкреслив, опозиція повинна блокувати роботу Ради сьогодні, завтра, післязавтра – «допоки депутатів-лікарів не допустять до Юлі і ми не почуємо їхню думку».

«А потім вирішимо, як діяти далі, залежно від стану здоров`я Тимошенко і правової оцінки дій працівників колонії. Головне сьогодні – захистити здоров`я і життя жінки, над якою відкрито знущаються», – зазначив Гриценко.

Нагадаємо, у вівторок депутати від опозиції заблокували роботу Верховної Ради України після того, як оприлюднили заяву про побиття конвоєм екс-прем`єра Юлії Тимошенко під час примусового перевезення з Качанівської колонії до лікарні. Парламент не розпочав роботу й досі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *