ОСТАННІ НОВИНИ

У навчальних закладах Львова відремонтують кімнати гігієни за 18 млн грн

|

Цього року у всіх школах та садочках Львова першочергово ремонтуватимуть кімнати гігієни. На ці ремонти з бюджету міста потрібно 18 млн грн. Про це сьогодні під час виїзду у садочок №165 повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба ЛМР.

«Важливим є також те, аби ми продовжували ремонти. Ми плануємо відкрити додатково три садочки – це колишній садочок Укрпошти, на вул Чукаріна і на вул Зубрівській. Там вже ремонти мали початись давно, але ми ще не проголосували на сесії за бюджет розвитку міста. Ці три садочки є вільними. Ми хочемо їх до кінця року відкрити, адже це буде багато нових груп. Два з цих садочків у Сихові, де є велика потреба», – зазначив А.Садовий.

За його словами, за останні роки на ремонти в школах (опалення, вікна, дахи) було використано більше 150 млн грн.. «Але прикро, що є школи, де кімнати гігієни не перебувають в ідеальному стані. Тому ми собі поставили завдання – цього року поставити крапку зі всіма кімнатами гігієни в школах. Завдання таке – 18 млн грн цього року виділити і вирішити це питання. Бо дитина росте і не має часу чекати», сказав мер Львова.

На роботи у цих трьох садочках – колишній садочок Укрпошти, на вул Чукаріна і на вул Зубрівській, потрібно біля 6 млн грн. Частина робіт на цих об’єктах зроблена, потрібно завершити роботи.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *