ОСТАННІ НОВИНИ

Львів розробив мобільні додатки для вболівальників УЄФА ЄВРО 2012

|

Львів готується до прийому вболівальників чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє медіа-центр “Львів-2012”. Для того, щоб гостям міста було зручніше орієнтуватися в місті, у Львові розробили програми для мобільних телефонів на базі iOS та Android – «Путівник вболівальника» та «Події у Львові».

«У мобільному путівнику буде необхідна та корисна інформація для вболівальника, з допомогою якої він зможе легко зорієнтуватися у Львові під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року та цікаво провести час. Додатки будуть декількома мовами: українською, англійською, німецькою, польською, португальською. Користуватися програмами туристи зможуть і після УЄФА ЄВРО 2012. Завантажити такі додатки можна буде безкоштовно за допомогою QR кодів, розміщених у довідково-інформаційних пунктах, сумках кожного волонтера, у місцях прибуття гостей. Це – додатковий спосіб розповісти туристам про наше місто і кожен, хто завантажить такі додатки повезе додому інформацію про Львів на своєму мобільному телефоні», – розповіла заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Соломія Короненко.

«Путівник вболівальника» створено для того, щоб допомогти туристам і гостям міста знайти будь-який об’єкт, відповідно до своїх уподобань та потреб. Користувач може переглянути заклади певної групи або категорії, наприклад, ресторани і бари, подивитись їх місце розташування на карті, прокласти маршрут. Також можна буде прочитати коротку інформацію про обране місце, перейти на його сайт або зателефонувати. Серед таких об’єктів офіційні місця Турніру, медичні заклади, що обслуговуватимуть вболівальників чемпіонату, історичні місця та пам’ятки архітектури, які варто відвідати у першу чергу. Також при потребі турист зможе швидко зателефонувати у Інформаційну службу міста. Натомість «Події у Львові» міститимуть інформацію про, те як цікаво провести у місті час. Схожими мобільними додатками можуть похвалитися більшість європейських туристичних міст.

«Наша компанія на ринку IT не перший рік. Ми добре розуміємо, що турист іде в ногу з часом, і сьогодні йому не достатньо просто друкованої карти чи путівника. Мобільна аплікація «Путівник вболівальника» – це перший путівник по Львову з найповнішим переліком різноманітних закладів, цікавих для туристів. Сподіваємося, він сподобається і користувачам мобільних телефонів, що працюють на базі iOS, і Android», – зазначила розробник програмного забезпечення для мобільних платформ iOS та Android Жанна Юськевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *