ОСТАННІ НОВИНИ

Кужелюк звернеться до прокуратури, щоб ті розібрались із управлінням транспорту

|

Нещодавно перевізник, що обслуговує маршрут № 18, поставив перед фактом мешканців, що маршрут розділяється на дві частини: до вул.Личаківської ходитимуть зручні низькопідлогові великі автобуси, а звідти до вул. Дорога Кривчицька їздитимуть звичайні маленькі маршрутки. Про це повідомив депутат ЛМР Юрій Кужелю, інформує прес-служба.

«Мешканці мікрорайону Кривчиці мені повідомили, що перевізник, не порадившись із людьми, просто заявив їм про такі нововведення. Він сказав, що оскільки на Кривчицях погані дороги – хороші автобуси там не їздитимуть. А хіба погані дороги – проблеми мешканців? Люди страшенно обуренні, оскільки зранку в центр добратися практично неможливо із цього району – бо всі маршрутки переповненні, так ще і забирають великі автобуси і замінюють їх тісними. Крім того, це робиться не без згоди міського управління транспорту, яке вкотре ігнорує потреби львів’ян», – сказав Юрій Кужелюк.

Також депутат зазначив, що є рішення суду, яке забороняє без спеціального розгляду  змінювати маршрути громадського транспорту. «А це є фактичне запровадження нового маршруту, хоч і говорять про трансферний квиток. Виходить, що перевізник, за потуранням міського управління транспорту, порушує рішення суду, а це своєю чергою тягне кримінальну відповідальність. У такому випадку я звертатимусь у прокуратуру» , – заявив Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *