ОСТАННІ НОВИНИ

Клюєв використає свій досвід, щоб вибори пройшли чесно і прозоро, - Писарчук

|

Керівник центрального виборчого штабу Партії регіонів на парламентських виборах Андрій Клюєв використає свій досвід та авторитет для того, щоб майбутні вибори в Україні пройшли чесно і прозоро. Таке переконання висловив народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, коментуючи відповідне рішення політради Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

«Пропозиція про призначення Андрія Петровича Клюєва була одноголосно підтримана членами політради Партії регіонів і зустрінута бурхливими аплодисментами. Це говорить про те, що в партійному середовищі Андрій Клюєв користується авторитетом. Він вже тривалий час перебував на керівних постах різних виборчих кампаній, має великий досвід, і ми сподіваємося, що Андрій Клюєв використає цей досвід, щоб вибори пройшли успішно, чесно, прозоро і без звинувачень з боку опозиції», – наголосив П. Писарчук.

За його словами, для Партії регіонів принциповим і важливим є проведення майбутніх парламентських виборів на достойному рівні. «Нам дуже важливо, особливо перед Європейською спільнотою, провести ці вибори прозоро і чесно. Інакше ми просто підставимо державу і нашого Президента», – зазначив Петро Писарчук.

При цьому він висловив впевненість у тому, що Партія регіонів переможе на майбутніх виборах завдяки системній реалізації у державі нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича. «Поганий солдат, який не вірить в перемогу. Ми йдемо на вибори з вірою в перемогу, тому що іншого не дано. Якщо такої віри немає, тоді не варто брати участь у виборах», – переконаний Петро Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *