ОСТАННІ НОВИНИ

Маршрут №18 працюватиме з трансферною пересадкою

|

Із середи, 25 квітня, на маршруті №18 будуть введені в експлуатацію автобуси з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості. На цьому маршруті будуть працювати автобуси MAN NL 223, які є значно новішими від тих, що наразі курсують містом. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Перешкодою для організації перевезень на цьому маршруті автобусами такого класу стала непридатність Кривчицької дороги для курсування подібних машин. Однак цю задачу було вирішено шляхом введення трансферних квитків на маршруті для забезпечення максимальної зручності та не зростання витрат мешканців цього  району», – зазначили в управління транспорту та зв’язку.

Отже, в загальному конфігурація маршруту абсолютно не змінюється, він лише буде складатись з двох частин:

– Кривчицька дорога – трансферна зупинка на вул. Личаківській (біля 28 заводу) – курсують автобуси малої пасажиромісткості

– трансферна зупинка – Левандівка – курсують автобуси великої пасажиромісткості.

При здійсненні трансферу достатньо пред’явити водієві трансферний квиток, який видається на попередній ділянці маршруту. Тобто, в загальному вартість проїзду становить 2 грн. Графік руху автобусів малої пасажиромісткості складений таким чином, щоб забезпечувати трансфер без очікування на автобус великої пасажиромісткості.

Автобуси великої пасажиромісткості дозволять ефективно та якісно обслуговувати пасажирів на цьому напрямку.

Процес заміни автобусів малої пасажиромісткості триває і надалі. Управління транспорту і зв’язку ставить перед перевізниками мету максимально швидкої заміни транспортних засобів на автобуси з низьким рівнем підлоги пасажиромісткістю 80-180 пасажирів. Обґрунтована кількість таких автобусів на маршрутах Львова складає близько 300 одиниць. Крім того, зараз з перевізниками обговорюється питання монтажу на зупинках громадського транспорту невеликих інформаційних табло з вказанням точного часу відправлення автобусів на маршруті протягом дня для режиму робочого та вихідного дня. Саме така організація роботи дозволить значно підняти сервіс обслуговування на маршрутах громадського транспорту.

«Закликаємо львів’ян активно користуватись автобусами великої пасажиромісткості, оскільки лише такі транспортні засоби на маршрутах забезпечують комфортність, безпеку та зручність проїзду», – повідомляють в управлінні транспорту та зв’язку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *